GF8280
В наличност

CHI The Sparkler Iron Преса за Коса –

Основни характеристики:

  • Широчина на плочката 2.50см.
  • Изправя, къдри и дава силен блясък
  • Подходяща, както за домашна, така и за професионална употреба
  • Максимална температура 218°C

Ключови съставки:

  • Плаващи плочки подсилени с вулканична лава
350,00 лв.

Описание

CHI ‘The Sparkler’ е произведена от едни най-ефективните топлопроводими материали намиращи се на планетата. Силата на CHI Керамичната технология, наситена с вулканична лава, извлечена от скали, осигурява нежна постоянна топлина по време на стилизирането. Тази комбинация позволява оформяне на косата при по-ниски температури, осигурявайки по-малко увреждане на косъма, като същевременно дава гладки, блестящи резултати.

Начин на употреба:

При нужда от допълнително подхранване, разпределете равномерно малко количество по дължината и краищата на косата от CHI Silk Infusion Коприна за Коса или любимата ви коприна/олио за коса на CHI. Напръскайте равномерно косата с CHI 44 Iron Guard Защитен Спрей (препоръчва се при суха коса) или с CHI Total Protect Термозащитен Крем (препоръчва се при влажна коса). Включете пресата, изберете подходящата температура за работа и изчакайте да загрее. Оформете прическата по желание. При нужда от допълнително фиксиране, можете да използвате всеки един стилизиращ продукт от серията CHI Thermal Styling. За бляскав завършек и за да държите нежеланите миризми далеч, завършете прическата с някой от блясъците ни за коса, като например CHI Shine Infusion Thermal Polish Спрей за Блясък или Royal Treatment Rapid Shine Спрей за блясък.

 

 

Препоръчва се с:

CHI 44 Iron Guard Защитен Спрей

CHI Total Protect Термозащитен Крем

Всички коприни или олиа на CHI

Всички стилизанти от серията CHI Thermal Styling

Производител/Марка

За марката CHI

Американска компания за производство на висококачествена козметика и уреди за коса CHI. ZLATOKOSKA е oфициален вносител на CHI за България.

научи повече