Получаваш подарък за всяка поръчка с регистрация! Доставката на поръчки, над 59 лв., е безплатна.

 GF8341
В наличност

CHI Lava Rock Iron 2.0 Професионална Преса за Коса –

-25% + Подарък

Основни характеристики:

  • Произведена в Германия
  • 2 години гаранция
  • Автоматично изключване след 1 час
  • Тъч дисплей

 

Ключови съставки:

  • Плаващи плочки подсилени с минерали от лава
442,50 лв.
590,00 лв.

Описание

Професионалната преса за коса CHI Lava 2.0 Hairstyling Iron съчетава в себе си силата на минерали от лава с познанията на немските инженери, за да имате един по- надежден и траен уред. Ергономиченият дизайн включва плаващи плочи CHI Lava Mineral, които генерират йони всеки път, когато плочата се нагрява, което води до по-здрава, по-силна коса, намалено статично електричество и невероятно подобряване на блясъка. По този начин те помагат за намаляване на увреждането на косата по време на работа. Магмените скали са изключително устойчиви и здрави, така че плочите ще издържат по-дълго и няма да се надраскат. Минералите от лава осигуряват нежна, постоянна топлина, която не се променя постоянно, като традиционните плочи. Известно е, че лавата е най-добрият топлопроводник в света, което ви позволява да използвате по-ниска топлина, По този начин CHI Lava 2.0 Hairstyling Iron  предпазва цвета на косата.

 

Начин на употреба:

При нужда от допълнително подхранване, разпределете равномерно малко количество по дължината и краищата на косата от CHI Silk Infusion Коприна за Коса или любимата ви коприна/олио за коса на CHI. Напръскайте равномерно косата с CHI 44 Iron Guard Защитен Спрей (препоръчва се при суха коса) или с CHI Total Protect Термозащитен Крем (препоръчва се при влажна коса). Включете пресата, изберете подходящата температура за работа и изчакайте да загрее. Оформете прическата по желание. При нужда от допълнително фиксиране, можете да използвате всеки един стилизиращ продукт от серията CHI Thermal Styling. За бляскав завършек и за да държите нежеланите миризми далеч, завършете прическата с някой от блясъците ни за коса, като например CHI Shine Infusion Thermal Polish Спрей за Блясък или Royal Treatment Rapid Shine Спрей за блясък.

 

Препоръчва се с:

CHI 44 Iron Guard Защитен Спрей

CHI Total Protect Термозащитен Крем

Всички коприни или олиа на CHI

Всички стилизанти от серията CHI Thermal Styling

Производител/Марка

За марката CHI

Американска компания за производство на висококачествена козметика и уреди за коса CHI. ZLATOKOSKA е oфициален вносител на CHI за България.

научи повече

Колекция