Получаваш подарък за всяка поръчка с регистрация! Доставката на поръчки, над 59 лв., е безплатна.

Тайната на всеки мъж - CHI MAN PALM OF YOUR HAND

14.03.2021

Най-доброто нещо в мъжката помада CHI MAN PALM OF YOUR HAND е многото и различни начини да посреща разнообразните нужди на мъжката прическа за всякакво състояние и гъстота на косата. Няма значение дали косата е дълга или къса, дебела или тънка, упорита или с текстура, помадата CHI MAN PALM OF YOUR HAND е създадена специално за всеки тип коса.

Купи CHI MAN PALM OF YOUR HAND


Какво всъщност е помадата?

Помадата е мъжки стилизиращ продукт, създаден да задържи прическата по-дълго и да ви позволи креативност, която без помадата, би била невъзможна. Разгледайте класическите прически тип „Помпадур“ на Елвис Пресли и Джеймс Дийн и ще разберете защо помадата е толкова популярна днес.

В днешни дни мъжете предпочитат спортни прически, които са прецизно подстригани, но въпреки всичко свойствата на продукта могат да задържат всеки косъм от прическата на неговото място. От пригладените лъскави прически – до по-пухкави и естествени, всичко зависи от начина на поставяне на помадата, за да е подходяща за вашата коса и предпочитаната прическа. Най-добрият съвет е да бъдете търпеливи и да действате на принципа проба – грешка. За всеки мъж и всяка прическа има значение колко помада се използва и колко време ще се опитвате, докато постигнете желания ефект. Как да използвате помадата CHI MAN PALM OF YOUR HANDвижте по-долу.

Купи CHI MAN PALM OF YOUR HAND


Как се използва помада?

  • Започнете с чиста коса: Първо, уверете се, че всякаква помада от предишно нанасяне, е напълно премахната – това ще предпази от наслагване и омазняване. Наслагването на продукт прави косата тежка и тя увисва и се начупва. 
  • Нанасяйте на суха коса: Независимо дали косата е изсушена със сешоар или с хавлиена кърпа, убедете се, че косата е изцяло суха. Ако косата ви е влажна или мокра, помадата няма да се задържи на нея и няма да може да задържи и прическата. 
  • Количеството трябва да е голямо, колкото стотинка: разтрийте помадата между дланите си, за да я омекотите. Помнете, винаги можете да добавите още количество, ако е необходимо. Когато дланите ви са равномерно покрити с помада, сте готови за нанасяне. 
  • Разнасяйте от скалпа да краищата: Започвайки от скалпа, разнасяйте до краищата, както ви е удобно или си направете „бодли“ с движения нагоре по групи косми. Това ще помогне помадата да не се наслагва и ще допринесе за равномерното нанасяне. Не пренебрегвайте задната част на главата, където можете да сложите малко повече помада за повече задържаща сила. 
  • Ползване на допълнителен продукт: Ако имате нужда да добавите повече сила на фиксацията или да създадете слепнали прически, можете да ползвате допълнителен продукт при стилизирането. С времето ще намерите точната за вас техника и количеството, което ползвате за вашата коса и перфектни прически, но като цяло, мъжете ползват повече помада, за да задържат косата отстрани и отзад на главата и по-малко отгоре. 
  • Стилизиране с гребен или пръсти: Ето тук започва забавното. Ако косата ви не е подстригана по специален начин, ще намерите много прекрасни примери за спортни мъжки прически, лъскави и пригладени. Много мъже се придържат към прически,  които имат повече обем отгоре, ако са къси и прилепнали отстрани на главата. Не се притеснявайте да ползвате пръстите на ръцете, за да преоформите прическата и мястото на косата по ваше желание. 

Купи CHI MAN PALM OF YOUR HAND


Купи CHI MAN PALM OF YOUR HAND