Получаваш подарък за всяка поръчка с регистрация! Доставката на поръчки, над 59 лв., е безплатна.

Как да възстановим косата си след лятото?

03.10.2023

Искам красива коса след лятото.

За много от нас лятото е вече история и започва да ни чопли мисълта за работните дни, седмици и месеци в очакване на следващото лято. Наред с това - мисълта как изглеждаме също ни притеснява, защото независимо дали сме били на хотел, къмпинг или луксозна All Inclusive зона, косите ни едва ли са в добро състояние.

Солената морска вода, химикалите в басейните, слънцето и вятърът са върнали косите ни в ерата на Неолита. Сядаме, отваряме компютри, лаптопи, таблети или телефони и започваме да търсим с какво да си възстановим красивата (преди почивката) коса. Разбира се има много онлайн магазини, които предлагат десетки марки.

Ние, от ZLATOKOSKA, имаме самочувствието, че предлагаме една от най-стойностните марки на Българския пазар. Това е Американската марка CHI и е позната в България от около 20 години. Марката CHI е станала символ на качество, на доверие и на съпричастност към проблемите на косата. За това време тя доказа своята ефективност при решаването на всички проблеми на косата. Продуктите от всички линии на марката CHI са станали любими на много крайни клиенти и фризьорски салони.
Това, което зависи от клиента е, сам да определи състоянието на косата си и причините за това състояние. Всичко останало е работа на нашия екип, който е дал подробна информация за всички продукти в ZLATOKOSKA. Освен това, въпрос на обаждане или e-mail в нашите канали ще ви консултира за това, в което не сте сигурни и какво ви трябва, за да се почувствате удовлетворени.

От наша страна, бихме дали препоръки и насоки за следните линии, подходящи за „лятна“ коса:

  • CHI Keratin – Трансформира увредената от вредните влияния на околната среда коса в здрава, силна и добре изглеждаща

 

Купи сега

 

  • CHI DEEP BRILLIANCE - Възстановява нивата на влагата в косъма и реконструира химически увредената коса, като същевременно я прави по-здрава и лесна за обработка.
     

Купи сега