Получаваш подарък за всяка поръчка с регистрация! Доставката на поръчки, над 69 лв., е безплатна.

Внимание: Споделяме тайната на бляскавата коса през септември

03.09.2024

Здравейте, скъпи Златокоски! Независимо от цвета на косата ни, всички ние заслужаваме да се чувстваме като истински Златокоски, защото красива и здрава коса е истинско съкровище. С настъпването на септември идва и моментът да обърнем внимание на косата си след предизвикателствата на лятото – горещини, вятър, морска сол и химикали от басейните.

 

Възстановяване на косата след лятната почивка

Сега е идеалното време да се погрижим за косата си и да ѝ върнем перфектния вид. Екипът на zlatokoska.com е подготвил специални предложения, които ще възстановят вашата увереност и ще върнат красотата на косата ви.

Продукти за коса след излагане на слънце и морска вода

Ако сте прекарали лятото на плажа, препоръчваме продуктите от линиите CHI Keratin и CHI Naturals, които предлагат интензивна хидратация, възстановяват мекотата и блясъка на косата и я подхранват в дълбочина.


Разгледай колекция CHI Keratin

 


Разгледай колекция CHI Naturals

 

Грижа за косата след излагане на химикали в басейните

За тези от вас, които са се наслаждавали на басейните, препоръчваме линията CHI Deep Brilliance. Тя неутрализира вредните ефекти на химикалите, заздравява и реконструира увредената коса, като възстановява естествената ѝ влага и я защитава от бъдещи увреждания.


Разгледай колекция CHI Deep Brilliance

 

Защита на косата от слънчевите лъчи през септември

Септември продължава да ни дарява с топли слънчеви лъчи, които нежно галят косите ни. За да ги защитим и да запазим техния блясък, препоръчваме CHI Vibes Know It All – мултифункционална защита за коса.


Разгледай защитата за коса CHI Know It All

 

И нека обобщим

Независимо от състоянието и цвета на косата ви, zlatokoska.com има решение за всеки проблем, за да сте отново „на върха“. Не се колебайте, доверете ни се и върнете блясъка и красотата на вашата коса!