Получаваш подарък за всяка поръчка с регистрация! Доставката на поръчки, над 59 лв., е безплатна.

(ЧАСТ I) Трябва ли да подхранваме косата в дълбочина, независимо от типа ѝ?

30.08.2021

Всяка една коса страда от увреждания, причинени от ежедневното стилизиране, топлинните стилизиращи уреди, химикали, излагане на слънце и т.н. 

Ето ви една малка професионална тайна: Дори да чувствате косата си здрава, дълбокото подхранване е прекрасна превенция, за да поддържате косата си наистина здрава и ослепително красива.

Питате се: Косата ми изглежда здрава, необходимо ли ми е дълбоко подхранване?
Отговорът е: Всяка коса се нуждае от редовно дълбоко подхранване. Дали я смятате за здрава или има някакво увреждане, косата ви със сигурност ще има полза от подхранващи и хидратиращи съставки, които предлагат дълбокото подхранване. След дълбоко подхранване, косата изглежда по-лъскава и здрава, мека и копринена при докосване, a и е толкова лесна и приятна за обработка!


Какви са ползите от дълбокото подхранване?

  • Хидратирана и мека коса
    Съставките при дълбокото подхранване са разработени, за да хидратират и омекотят косата, която е увредена при химически процедури (боядисване, къдрене и химическо изправяне), излагане на топлина при работа с преси и сешоари, както и от вредното влияние на слънцето. Някои лекарства също могат да правят косата да се чувства суха и груба. 
     
  • Еластичност на косъма
    Дълбокото подхранване помага да се подобри еластичността на косата чрез възстановяване на влагата в нея, което помага на косата да има по-голяма устойчивост към разтягане и опъване. Мислете за косата си като гумен ластик, който е по-устойчив на късане и опъване, ако е навлажнен. 
     
  • Защита от накъсване
    В допълнение, за да направим косата си да изглежда здрава и да се чувства мека, дълбоко подхранващите продукти са съществени за предпазване на косата от накъсване. Основните съставки, съдържащи се в дълбоко подхранващите продукти, са предназначени да поправят и подхранят косата ви, така че ще трябва да държите дълбоко подхранващите продукти на косата ви малко по-дълго от обикновените подхранващи продукти преди да ги изплакнете, за да им дадете възможност да проникнат по-дълбоко в косата.
     

Дълбоко подхранващите съставки в продуктите, които използваме, са:

Всички тези съставки се съдържат в различните ни дълбоко подхранващи продукти за възстановяване, защита, хидратиране и овлажняване на косата.