Получаваш подарък за всяка поръчка с регистрация! Доставката на поръчки, над 59 лв., е безплатна.

Сух шампоан? Научи как да избереш най-подходящия

14.05.2021
Сух шампоан? Научи как да избереш най-подходящия

Сухият шампоан се превърна в основен арсенал за красота на всяка дама! Още не си опитала? Продължи да четеш.


Защо сух шампоан?

Сухият шампоан помага да се премахне бързо, удобно и лесно излишното омазняване в скалпа. Наистина само за секунди! Сухият шампоан добавя моментален обем и удължава живота на прическата ви.  Още повече - сухият шампоан набира все по-голяма популярност. Освен това продължава да се развива от оригиналната си аерозолна версия. И точно като нормалния шампоан, различните видове сух шампоан действат с различна ефективност при различни типове коса и текстури на косъма. Време е да разгледате know-how за сухия си шампоан и да се замислите дали не е време и вие да опитате този моден хит.

 

В какви форми може да се намери сух шампоан?

Сухият шампоан се предлага в много различни варианти, включително аерозол, спрей, пудра и пяна. Специфичният тип, който използвате има значение. Точно както бихте избрали всеки друг продукт за грижа за кожата или косата, така и при сухият шампоан винаги четете внимателно страницата с описание на продукта, за да сте сигурни, че характеристиките на формулата отговарят на вашите нужди. 

Ето и нашите съвети как да изберете правилния сух шампоан за вашия тип коса.


Сух шампоан за фина и тънка коса

Ако имате фина и тънка коса, и използвате пудра - тя може да се утежни и това да доведе до сплъстяване и слягане. Препоръчваме пудри за по-дебела и мазна коса, защото абсорбира себума и не утежнява косата. Фините коси могат да се възползват най-много от спрей или аерозолна версия на сухия шампоан, тъй като те изсъхват по-бързо и дават повече обем. 


CHI ROSE HIP OIL DRY SHAMPOO
Сух Шампоан

Купи от тук

 


Сух шампоан за къдрава коса

Хората с по-къдрава коса се нуждаят от повече влага, докато хората с мазен скалп - не.
Ако имате къдрава коса, потърсете сух шампоан, който също има овлажняващи и хидратиращи елементи.


Сух шампоан за коса, склонна към омазняване

За тези, които имат скалп, склонен към омазняване, е по-добре да използват сух шампоан, който е формулиран като супер абсорбиращ. Подходящ сух шампоан и в двата случая е: 


CHI LUXURY BLACK SEED OIL DRY SHAMPOO
Сух Шампоан

Купи от тук

 

Сухият шампоан - твоето мощно оръжие

Приключваме с тренировката или сутрешния джогинг, получаваме внезапна покана за парти или неочакван ангажимент…?! Сухият шампоан е оръжието, с което трябва да разполагате.


Изберете вашия сух шампоан и не се колебайте да го използвате!

 

Купи от тук