Получаваш подарък за всяка поръчка с регистрация! Доставката на поръчки, над 59 лв., е безплатна.

Любовта в косите..

01.02.2024
Любовта в косите

Независимо дали празнувате Свети Валентин или Трифон Зарезан – тази година, е страхотно уредите, които ползвате, да са с качеството на уредите, които ползват във фризьорските салони. Това е подарък, който никога не ще ви разочарова.

Това трио любими на феновете уреди за оформяне на коса ще ви помогне да постигнете перфектната визия за празника, независимо от вашия тип коса!


1. Да направим къдрици БЕЗ УСИЛИЯ!

INFRARED CURLING IRON е зашеметяваща маша за коса с инфрачервена технология. INFRARED CURLING IRON хидратира и възстановява структурата на косата. Освен това предпазва козметичния цвят и предотвратява накъсването на косма. Осигурява перфектни къдрици всеки път. Просто захванете част от косата си и навиите. Резултатът? Красиви, еластични къдрици, които ще издържат през всичките ви приключения на 14 февруари.

CX25 INFRARED CURLING IRON
Професионална Маша за коса

Купи сега

 


2. Да изправим косата БЕЗ УВРЕЖДАНЕ!

BRAZILIAN LISS HAIR STRAIGHTENER преса за коса е вашият перфектен избор.
Нейните плочи с Керамично-тормалиново покритие разпределят топлината равномерно, намалявайки къдренето и оставяйки косата ви гладка и лъскава. Прави кичури? Нежни вълни? Пресата за коса BRAZILIAN LISS HAIR STRAIGHTENER преса за коса ви позволява да правите всичко с нотка на блясък, толкова тлееща, че е *звезда.*

BRAZILIAN LISS HAIR STRAIGHTENER
Преса за коса

Купи сега

 

 


3. Да изсушим косата РЕКОРДНО БЪРЗО!

Подгответе се за вашите планове за V-Day за рекордно време с усъвършенствания сешоар X5 Hair Dryer. Снабден е керамична технология и подвижен филтър за лесно почистване, той е компактен, мощен и съкращава времето за сушене, оставяйки ви допълнително време, за да направите нощта си специална. С настройките за топлина и скорост можете да персонализирате външния си вид без усилие.  

Сешоар X5 Hair Dryer

Купи сега

 

Този V-Day почерпете своя любим човек (или себе си!) с подаръка на зашеметяваща коса с ZLATOKOSKA – зоната на комфорт и красота за вашата коса!