Получаваш подарък за всяка поръчка с регистрация! Доставката на поръчки, над 59 лв., е безплатна.

Ръководство за oцеляване на къдриците през всеки сезон

29.04.2021

Заслужавам най-красивите къдрици през всеки сезон.

При студено време или сух климат, жадните къдрици могат да се отпуснат и изправят. Запълнете влагата, от която те се нуждаят, с интензивната хидратираща маска ROYAL TREATMENT INTENSE MOISTURE MASQUE.


ROYAL TREATMENT INTENSE MOISTURE MASQUE
Интензивна грижа (маска) за коса 

Разточително богата, интензивна грижа, която възстановява изгубената хидратация и връща силата на сухата, увредена, изтощена коса. Дълбоко подхранващата формула оставя косата мека и податлива с невероятен блясък.


Купи от тук


Къдриците не са просто безкраен резервоар, който да оставите без грижа през сезоните – те са чувствителни на промени в температурите и атмосферните условия. Ето защо е много важно да се разберат различните температури и как те влияят на къдриците..

Влажността срещу сухотата - 
това, което в действителност се променя, независимо къде живеете, са влажността и сухотата. Ако живеете в климат с четири сезона, това означава топло и влажно лято и ледено-студена зима. Ако времето е много горещо и влажно, къдриците имат тенденция към разрошване. Но невинаги трябва това да се приема негативно. Фактически, клиенти които отиват на места с влажен климат, могат да открият видове къдрици, които никога не са имали. И обратно - хора, които се придвижват от места с влажен - към места със сух климат могат да загубят вида къдрици, който са имали.  

Дори естествената текстура може да е от полза за контрол при хвърчащи къдрици в изключително влажни условия въпреки това, и в тези случаи можете, да се доверите на CHI Aloe Vera Humidity Resistant Leave-In Conditioner Балсам без изплакване.

CHI Aloe Vera Humidity Resistant Leave-In Conditioner
Балсам без изплакване 

Контролираща формула устояваща на външната влага, подхранва и укротява начупването и хвърчащата коса. Увеличава еластичността и дава защита срещу цъфтене като запечатва дълготрайно влагата, гладкостта и блясъка. Подготвя косата за лесно стилизиране, елиминирайки неуправляемите кичури.


Купи от тук


Най-продаваният продукт, представен от CHI SILK INFUSION Коприна за коса.

CHI SILK INFUSION
Коприна за коса

CHI Silk Infusion не съдържа алкохол. Обогатен е с чиста натурална коприна, пшенични и соеви протеини − за мека коса с невероятен блясък. Не се наслагва, защитава косата при обработката с термични уреди.

 


Купи от тук


CHI SILK INFUSION Коприна за коса е с CHI 44 технология обогатен с коприна. Той запечатва кутикулите за да задържи необходимата влага вътре и да предпази от външната влага. Нашия съвет е да нанесем продукта веднага след взимане на душ или след измиване с шампоан и подхранване на косата в салон. Гарантираме, че това ще предпази къдриците от разрошване за няколко дена. 

Жадните къдрици са другото предизвикателство. Липсата на влага може всъщност да е причина къдриците да се отпуснат. През зимата, когато се предполага, че времето е сухо и студено, къдриците ще имат нужда от повече влага и хидратиране. Балсамите и лосионите без изплакване са абсолютно необходими и ще помогнат да се „насърчат“ тези къдрици.

Такива продукти на CHI са:


CHI Aloe Vera Humidity Resistant Leave-In Conditioner
Балсам без изплакване 

Контролираща формула устояваща на външната влага, подхранва и укротява начупването и хвърчащата коса. Увеличава еластичността и дава защита срещу цъфтене като запечатва дълготрайно влагата, гладкостта и блясъка. Подготвя косата за лесно стилизиране, елиминирайки неуправляемите кичури.


Купи от тук

 

 

CHI Aloe Vera Oil
Олио за коса

Заредено с Aloe Vera и коприна, маслото подсилва слабите коси и намалява цъфтенето и изсушаването. Запечатва много добре влагата и приглажда, контролирайки хвърченето. Дава силен бляскав завършек за красиви къдрици целодневно.


Купи от тук

 

CHI Aloe Vera Curl Reactivating Spray
Спрей за активиране на къдрици

Съживява къдриците и еластичността им с лек безаерозолен стилизиращ спрей, перфектен за освежаване на прическите, добавяйки блясък и влага. Лесно се абсорбира в косата без да се наслагва.


Купи от тук

 


Представените продукти CHI създават балансирана влага, която е основа преди стилизиране, което би дало възможност на къдриците да реагират по-добре на стилизиращите продукти. 

Независимо къде живеете, важно е да знаете и да разбирате въздействието на околната среда и сезонните промени върху къдриците си. Това е ценна информация, която може да ви помогне да разрешите и да преодолеете проблеми които бихте имали на къдриците ви.