Получаваш подарък за всяка поръчка с регистрация! Доставката на поръчки, над 59 лв., е безплатна.

Как да изберем най–добрия серум за увредена коса...?!

01.09.2023

Серумите за коса доминират в света на продуктите за коса.

Серумите за коса могат:

  • да елиминират хвърчащите краища;
  • да спрат цъфтежа на косата;
  • да предпазват косата от топлинната обработка на стилизиращи уреди;
  • да оформят и подчертаят къдриците ви, да подсилят блясъка на косата ви и много други. 

Но най-впечатляващи от всички са серумите за увредена коса. Те обогатяват и подхранват косата със силни съставки като кератин, хидролизиран копринен протеин и антиоксиданти, за да възстановят уврежданията и защитят косата от агресори като слънцето, замърсяването и топлинната обработка на стилизиращи уреди, които могат допълнително да увредят косата ви.

Серумите за коса са истински мултифункционалисти, така че всички те могат да бъдат използвани както преди, така и след стилизиране. Въпреки това може да изберете своя серум според вашите специфични нужди. Например: да защитават косата от топлинната обработка на стилизиращи уреди (преси и сешоари), серумите с масла работят прекрасно като финализиращи продукти, а също така са подходящи за разплитане на краища и придаване на силен блясък. Някои са силно концентрирани за да усилят подхранването на косата и се използват като терапии в салоните.

Без значение как решите да използвате продуктите, които ще ви представим, те правят две много важни неща – възстановяват и защитават косата.

Ние препоръчваме продуктите, които обичаме и които смятаме, че и вие ще заобичате!

 

Мултифункционалност

CHI Silk Infusion не съдържа алкохол. Обогатен е с чиста натурална коприна, пшенични и соеви протеини − за мека коса с невероятен блясък. Не се наслагва, защитава косата при обработката с термични уреди, предотвратява “цъфналите краища“, разплита и разресва косата, дава блясък и еластичност.


Купи сега

 

Най-добра защита от уреди

CHI 44 Iron Guard с помощта на силата на керамиката осигурява перфектна защита срещу топлината на стилизиращите уреди отвътре навън по време на стилизиране. Обогатен с коприна, кератин и керамика, предотвратява проникването на външната влага, с което прави прическата по-устойчива на влиянието на външните фактори.

Купи сега

 

Най-добър серум с масла 

CHI Keratin SILK Infusion е мощен подхранващ комплекс, който лекува и хидратира суха, увредена коса. Докато кератинът доизгражда кутикулния слой, коприната прониква дълбоко в косъма, за да задържи влагата и заглади кутикулите. Тази уникална формула с богат набор от съставки като кератин, арганово масло, масло от жожоба и копринен протеин значително подобрява еластичността, предпазва от бъдещо накъсване и същевременно осигурява интензивно хидратиране, което възстановява мекотата и лъскавината на косата.

Купи сега


Иииии победителят е KERATIN K-TRIX 5 - Най-добра терапия за коса

С над 2000 оценки от 5 звезди в Амазон това е терапията, с която ще имате идеално права коса до 5 дни (на базата на едно измиване с шампоан дневно). CHI KERATIN K-TRIX 5 е термично активен приглаждащ лосион, който работи с топлината на пресата, за да приглади кутикулите, запечата влагата и изолира от външна влага косата, създавайки гладки и прави прически, които издържат до 5 дена. Изграден с Keratrix формула – уникална комбинация обединяваща поддържаща технология за постепенно освобождаване на подсилващи и приглаждащи косата протеини, така необходими за дълготраен резултат. Съдържа етеричните масла от жожоба и арган, кератин и копринен протеин.

Купи сега