Получаваш подарък за всяка поръчка с регистрация! Доставката на поръчки, над 59 лв., е безплатна.

5 ТОП продукта CHI за грижа за косата през студените месеци

27.01.2023

По време на зимните месеци, студеното време и сухият въздух могат да причинят щети на вашата здрава коса. Ако живеете в район със студен климат и ниски температури, вие сте запознати със сухотата, състоянието и начупването, което идва със смяната на времето. Още повече, топлината във вътрешните помещения всъщност „изсмуква“ влагата от косата ви, правейки я по-податлива на увреждания и нуждаеща се отчаяно от хидратация.

Не се страхувайте, представяме ви няколко много важни продукта CHI за третиране на косата след зимата.

CHI LUXURY BLACK SEED OIL INTENSE REPAIR HOT OIL TREATMENT
Интензивна терапия за сухи и изтощени краища

Серум със силно подхранващо действие, мигновено хидратиращ увредените участъци от косата. Съдържа витамини и антиоксиданти, които осигуряват защита от вредното влияние на околната среда. Заздравява косъма и предотвратява накъсването.

Купи от тук

 

CHI KERATIN K-TRIX 5
Термично активен приглаждащ лосион

Терапията, с която ще имате идеално права коса до 5 дни (само с едно измиване с шампоана дневно).

Работи с топлината на пресата, за да приглади кутикулите, запечатa влагата и изолира от външна влага косата, създавайки гладки и прави прически, които издържат до 5 дни. Изграден с Keratrix формула – уникална комбинация, която обединява поддържаща технология за постепенно освобождаване на подсилващи и приглаждащи косата протеини, така необходими за дълготраен резултат.

Купи от тук



CHI Keratin Leave In Conditioner
Кератинов Балсам без Изплакване

Уникален възстановяващ балсам без изплакване, създаден да обогати увредената коса с мощна доза естествен Кератин, за да доизгради кутикулния слой. Комбинирайки натуралната възстановяваща сила на Кератина с основните съставки на Жожоба и Арганово масло, се получава тази усъвършенставана комбинация, която подобрява значително еластичността, предпазва косата от накъсване и дава интензивно хидратиране, възстановявайки мекотата и лъскавината на косата.

Купи от тук

 

CHI Deep Brilliance Deep Protein Masque
Подхранваща протеинова маска 

Реконструира сухата и увредена коса, използвайки комбинация на маслото от маслини и маслото от моной, комплекс от натурални етерични масла, билки и витамини, правейки косата гладка, здрава и лесна за обработка.

Купи от тук
 



CHI Royal Treatment Intense Moisture Masque
Интензивна грижа (маска) за коса

Разточително богата, интензивна грижа, която възстановява изгубената хидратация и връща силата на сухата, увредена, изтощена коса. Дълбоко подхранващата формула оставя косата мека и податлива, както и с невероятен блясък.

Купи от тук