Получаваш подарък за всяка поръчка с регистрация! Доставката на поръчки, над 59 лв., е безплатна.

(ЧАСТ II) Хороскоп на красивата коса за 2023

12.01.2023

ВЕЗНИ
ДЪЛГА И БЛЯСКАВА
(23 септември-22 октомври)
Дипломатични, очарователни, тактични и идеалистични, на Везните им подхожда нещо нежно и романтично.. например ослепително дълги и бляскави вълни.
Известни личности: Серена Уилямс, Бела Хадид, Ким Кардашиян, Гуинет Полтроу, Бри Ларсън, Хилари Дъф, Гуен Стефани


СКОРПИОН
“МЕКИЯТ БОБ”
(23 октомври-21 ноември)
Решителни, силни, интуитивни и лоялни, Скорпионите лесно могат да бъдат погрешно разбрани. Въпреки че могат да имат твърда външност, най-близките им знаят колко нежни могат да бъдат те. Скорпионите могат да извадят нещо гладко и свирепо, или разхлабено и разрошено. Но средната дължина, като мекия боб, е перфектна. 
Известни личности: Сиара, Кендъл Дженър, Кирнан Шипка, Ема Стоун, Ан Хатауей, Рейчъл Макадамс, Хейли Бийбър


СТРЕЛЕЦ
“ПИКСИ КРОП”
(22 ноември-21 декември)
Оптимистични, свободолюбиви, мотивирани и интелектуални, Стрелците уверено следват собствените си вкусове, а не тенденциите, което означава, че нито една прическа не е забранена. Изпитвате желание да отрежете голяма част от косата си? Пикси кроп е правилният начин.
Известни личности: Майли Сайръс, Зоуи Кравиц, Бритни Спиърс, Джанел Моне, Тейлър Суифт


КОЗИРОГ
С КОСА ДО РАМЕНЕТЕ
(22 декември-19 януари)
Лоялни, практични, грижовни и традиционни, Козирозите обичат да обмислят всички възможности преди да вземат решение. За тях практичната прическа, която ще им носи похвали за стил, е коса до раменете. Това е идеалният компромис, ако искате къса коса, но не твърде къса, за да можете да я връзвате на опашка.
Известни личности: Мишел Обама, Доли Партън, Кейт Мос, Мери Джей Блайдж, херцогинята на Кеймбридж, Зоуи Дешанел


ВОДОЛЕЙ
НЕНАПРАВЕНА И ЕСТЕСТВЕНА – Толкова вярно
(20 януари-18 февруари)
Изобретателни, оригинални, честни и независими, Водолеите следват собствения си ритъм. Винаги са на върха на тенденциите, но няма да позволят това да диктува избора им. Вместо да подчиняват косата си на правила и разпоредби, естествените, разчорлени прически, които правят забележима текстурата, работят най-добре – независимо дали това е корона, пълна с прекрасни къдрици или вълни, или очарователни прави кичури.
Известни личности: Алиша Кийс, Кери Уошингтън, Шакира, Клои Грейс Морец, Яра Шахиди


РИБИ
“РЕСНИ ЗА ПЕРДЕТА”
(19 февруари-20 март)
Състрадателни, мили, внимателни и нежни, Рибите обичат на по-нежните прически. Ресните с мека текстура, като в стила на завесата от 70-те години, помагат да се добави мека рамка на лицето.
Известни личности: Риана, Дрю Баримор, Емили Блънт, Дакота Фанинг, Лупита Нионго, Ребел Уилсън