Получаваш подарък за всяка поръчка с регистрация! Доставката на поръчки, над 59 лв., е безплатна.

(ЧАСТ II) Хиалуронова киселина за коса?! Как да я използваме?

05.04.2023
(ЧАСТ II) Хиалуронова киселина за коса?! Как да я използваме?

Формулирани с Алое вера и Хиалуронова киселина, ппродуктите от линията CHI NATURALS with Aloe Vera and Hyaluronic Acid дават експлозия от хидратация и подхранване, за да заключат влагата и да увеличат блясъка и мекотата на косата и кожата. CHI NATURALS with Aloe Vera and Hyaluronic Acid помага за намаляване на начупването и накъсването. За искряща и здраво изглеждаща коса. Пази кожата мека, гладка и блестяща.

С какво се отличават натуралните продукти от серия CHI NATURALS?

  • Изпълняват всички изисквания.
  • Съдържат натурални съставки.
  • Веган.
  • Не съдържат сулфат.
  • Не съдържат парабен.
  • Не съдържат силикон.
  • Не съдържат оцветители.
  • Не са тествани на животни.
  • Не съдържат глутен.
  • Опаковките се рециклират.

 

CHI NATURALS Hydrating Shampoo
Хидратиращ шампоан

Впръсква влагата във всеки сух косъм с Алое вера и Хилауронова киселина. Помага за намаляване на сухотата, увреждането и накъсването на косата, давайки същевременно невероятен блясък. Достатъчно мек за ежедневна употреба, запазва цвета на боядисана коса и нивото на pH за всички типове коса.


Купи от тук

 

 

CHI NATURALS Hydrating Conditioner
Хидратиращ балсам

Контролирайте начупването на косата, подчинявайки сухите и „жадни“ косми със силата на Алое вера и Хилауронова киселина за оптимална хидратация. Подсилете косата, за да я защитите от цъфнали краища, увреждане и накъсване, като я оставите копринена, мека, лъскава и лесна за разресване. Запазва цвета на боядисана коса и нивото на pH за всички типове коса. 


Купи от тук

 

CHI NATURALS Intensive Hydrating Hair Masque
Интензивна хидратираща маска 

Подчинете сухата и увредена коса с поправяща терапия, която подхранва дълбоко, за да осигури интензивно хидратиране и сила. Успокоява начупването и прави косата мека и блестяща. Запазва цвета на боядисана коса и нивото на рН за всички типове коса.

Купи от тук
 

CHI NATURALS Hydrating Hair Gel
Хидратиращ гел за коса

Стилизирайте и оформете косата с този гъвкав стилизиращ гел. С богата на хидратираща влага формула, за да минимизира начупването, оставяйки косата блестяща без да се лющи и напуква. Великолепен за къдрава коса, къдриците са живи, оформени и защитени от външна влага. Запазва цвета на боядисана коса и нивото на pH за всички типове коса.
 

Купи от тук

 

CHI NATURALS Aloe Serum
Серум с Алое

Кажете „сбогом“ на чупливата и хвърчаща коса с този универсален, лек, бързо абсорбиращ серум. Хидратира и подхранва косата, помага за намаляване на начупването, уреждането и накъсването. Прави косата копринена, мека и лъскава с полирани краища за красива, здраво изглеждаща коса. Запазва цвета на боядисана коса и нивото на рН за всички типове коса 
 

Купи от тук

 

CHI NATURALS Hydrating Body Wash
Хидратиращ душ гел с Алое вера

Измийте и освежете кожата с този душ гел обогатен с Алое вера и Хиалуронова киселина. Той меко почиства и хидратира, за да възстанови влагата правейки сухата кожа копринена, мека и гладка. 

Купи от тук

 

CHI NATURALS  Hydrating Lotion
Хидратиращ лосион

Запълва сухата и „жадна“ кожа с моментална хидратация. Лека, неомазняваща формула, обогатена с Алое вера и хиалуронова киселина, хидратира и заключва влагата за блестяща, копринено мека и гладка кожа. 

Купи от тук

 

Разгледай цялата серия CHI NATURALS with Aloe Vera and Hyaluronic Acid

 

Купи от тук