Получаваш подарък за всяка поръчка с регистрация! Доставката на поръчки, над 59 лв., е безплатна.

4 продукта за връщане в училище, които трябва да имаш

14.09.2023
4 продукта за връщане в училище, които трябва да имаш

С наближаването на училище, е време да освежите стила си и да се подготвите за неустоимо впечетление. Независимо дали се връщате на училище или слагате началото на нова глава в живота си, правилните инструменти и продукти за грижа за косата, може да направят всичко начало различно и вълнуващо. С CHI можете да намерите основни продукти за грижа за косата, които ще ви помогнат да постигнете лесно прекрасна коса през цялата година.

Ето 4 (+1) от нашите любими!

 

1. CHI VIBES Мултифункционална Маша за Коса

Ако сте гледали онези холивудски вълни на знаменитости като Сидни Суини, Марго Роби и Дуа Липа, CHI VIBES Мултифункционална Маша за Коса е вашето тайно оръжие! CHI VIBES Мултифункционална Маша за Коса разполага с две плочи, които създават дълбоки и бляскави вълни без усилие. Ергономичният дизайн осигурява комфорт при оформяне, а усъвършенстваната керамична технология предпазва косата ви от увреждане. Пригответе се да завъртите глави със спиращи дъха вълни!


Купи сега

 

 

2. CHI Enviro 54 Hair Spray – Нормална фиксация: Новият Най-добър приятел на вашия стил

Надеждният лак за коса е задължителен, за да запазите прическата си непокътната през целия ден. CHI Enviro 54 Hairspray дава натурална фиксация без да втрърдява или слепва косата. Бързо съхнещата лека формула осигурява гъвкав контрол и предпазва косата от влага и начупване. С CHI Enviro 54 Hairspray ще кажете „Здравей“ на дълготрайна, естествено изглеждаща фиксация, която ще издържи на всякакво време, от дъжд - до слънце. 
 

Купи сега

3. CHI Vibes Know It All Многофункционална защита за коса: Защита и Подхранване

Когато става дума за грижа за косата, защитата е от ключово значение, особено когато стилизирате с термични уреди. CHI Vibes Know It All е изцяло веган и не е тестван върху животни. CHI Vibes Know It All работи като щит срещу термично увреждане като същевременно осигурява основно подхранване на косата ви. 

Купи сега

 

4. CHI Curly Care: Подхранва и освежава къдриците ви 

Ако сте къдраво момиче - знаете, че къдриците изискват различно отношение от правата или чуплива коса. Тука се намесва линията продукти CHI Curly Care. Това е специализирана линия за грижа за косата, предназначена да подхранва и дефинира естествените ви къдрици, като осигурява влага и защита от допълнително накъдряне. CHI Curly Care не е тествана на животни и е създадена от натурални растителни съставки в устойчиви опаковки, тази линия е грижовна както за вашите къдрици, така и за околната среда. 

Купи сега

Купи сега